Παξοί και Αντίπαξοι Στους τροπικούς του Ιονίου

Παξοί και Αντίπαξοι Στους τροπικούς του Ιονίου

Image

Εξωτικές παραλίες, οργιώδης βλάστηση, παραδεισένια τοπία και αυθεντικές απολαύσεις.

Ένας επίγειος παράδεισος, στο μέσο του Ιονίου Πελάγους.

Οι Παξοί απέχουν επτά ναυτικά μίλια από την Κέρκυρα. Απέχουν δώδεκα ναυτικά μίλια από την Πάργα. Τα νησάκια της Παναγιάς και του Αγίου Νικολάου βρίσκονται στην είσοδο του Γάιου. Μάλιστα, σε εκείνο του Αγίου Νικολάου είναι εγκατεστημένο και σχεδιασμένο κάστρο από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

 

Tο γραφικό λιμάνι των Παξών αφορά τους ιδιοκτήτες σκαφών και ιστιοπλοϊκών. Πηγαίνοντας λίγο πιο βόρεια μπορεί κανείς να συναντήσει τον οικισμό του Λόγγου. Πρόκειται για ένα κλασικό χωριό των Επτανήσων. Οι κάτοικοι του συγκεκριμένου χωριού είναι φιλόξενοι και ευδιάθετοι, με τους επισκέπτες. Αυτό το μέρος φημίζεται επίσης για τις ήσυχες διακοπές, όπως και για το πολύ καλό φαγητό.

Από εκεί και πέρα, η Λάκκα έχει να κάνει με έναν εγκατεστημένο οικισμό εντός του κλειστού κόλπου. Εκεί, μπορεί να πάει κανείς με το ιστιοπλοϊκό ή το ταχύπλοο που μπορεί να διαθέτει. Οι παραλίες Χαραμί και Κανόνι έχουν πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά, στα οποία θα πρέπει να κολυμπήσει κάθε άνθρωπος που αγαπά τις βουτιές.

 

Τρία ναυτικά μίλια από τους Παξούς βρίσκονται οι Αντίπαξοι. Νησί με πανέμορφες παραλίες, οι οποίες σε γοητεύουν και θέλεις οπωσδήποτε να κολυμπήσεις στα νερά τους. Οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού είναι επίσης φιλόξενοι και ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν κάθε επισκέπτη.

 

Μία από τις ωραίες παραλίες των Αντίπαξων είναι η Βρίκα, με τα βότσαλα και τα πεντακάθαρα νερά. Επίσης, για όσους επιθυμούν το ιδιωτικό μπάνιο, η παραλία του Σαρακήνικου είναι αυτό που πρέπει να δοκιμάσουν.

 

Image
Image

Λ. Δημοκρατίας 1Α
Μαρούσι
ΤΚ 15127
ΑΘΗΝΑ

210 8109000

ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

FIND UD ON SOCIAL MEDIA

LIKE Us ON FECEBOOK PAGE

Search