Χάρρυ Πότερ: Η μεγάλη επιστροφή που όλοι αναμέναμε

Χάρρυ Πότερ: Η μεγάλη επιστροφή που όλοι αναμέναμε

Image

Οι ταινίες του Harry Potter αποτελούν μερικές από τις πιο θρυλικές κινηματογραφικές κυκλοφορίες όλων των εποχών. Επηρέασαν καθοριστικά τη βιομηχανία του κινηματογράφου και αγαπήθηκαν από αμέτρητους ανθρώπους σε ολόκληρη την υφήλιο. Ύστερα από είκοσι χρόνια από την πρώτη φόρα που είδαμε τους αγαπημένους μας μάγους του Hogwarts στις οθόνες μας, ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Πρόκειται για το γεγονός ότι το cast θα επανασυνδεθεί σε ένα πολυαναμενόμενο reunion.

 

Πιο συγκεκριμένα, την πρωτοχρονιά του 2022 θα κυκλοφορήσει το reunion σε παραγωγή της ΗΒΟ και ομολογούμε ότι ήδη μετράμε αντίστροφα. Ο τίτλος θα είναι Return to Hogwarts και θα συμμετέχουν οι πρωταγωνιστές Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint. Θα δούμε επίσης και τους υπόλοιπους αγαπημένους μας ηθοποιούς, όπως οι Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch και Ian Hart.

 

Το άτομο που θα λείπει από αυτή την επανασύνδεση είναι η συγγραφέας των βιβλίων J.K. Rowling. Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο, αλλά υποθέτουμε ότι οι περσινές δηλώσεις της για την κοινότητα των trans έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απουσία της.

Image

Λ. Δημοκρατίας 1Α
Μαρούσι
ΤΚ 15127
ΑΘΗΝΑ

210 8109000

ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

FIND UD ON SOCIAL MEDIA

LIKE Us ON FECEBOOK PAGE

Search