12 νέας γενιάς ελληνικά αλλαντικά που προσφέρουν ανεξάντλητες γευστικές εμπειρίες
Τα νέας γενιάς ελληνικά αλλαντικά προσφέρουν ανεξάντλητες γευστικές εμπειρίες και μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές ενός γιορτινού καλέσματος
Τα νέας γενιάς ελληνικά αλλαντικά προσφέρουν ανεξάντλητες γευστικές εμπειρίες και μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές ενός γιορτινού καλέσματος
31.12.2024, 14:20
Ολόκληρο κομμάτι κρέας, ψημένο, με βότανα, χωρίς περιττό λίπος και γι’ αυτό λίγο στεγνό, με πολύ ήπια αρώματα. Από τον Κασάκη, κόβεται σε φέτες και συνοδεύεται με μουστάρδες, τσάτνεϊ και πικάντικες μαρμελάδες. Στα Καραμανλίδικα.
2. Μορταδέλα με φιστίκι
Από τη Metameat, μια μορταδέλα απίστευτα κρουστή, με τραγανά κομμάτια λίπους, γοητευτικά ζωικά αρώματα που υποστηρίζονται από το αλάτι, το μοναδικό υλικό που βοηθά στη συντήρησή της, χωρίς άλλα πρόσθετα. Τη βρήκαμε στο Τroianou wines & deli.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
31.12.2024, 14:20