Americano: Φτιάχνουμε το διάσημο ιταλικό κοκτέιλ
Post Content
04.08.2024, 13:00
Σωστά υλικά, μέγιστη απόλαυση
Όπως κάθε κοκτέιλ που φτιάχνεται με τρία υλικά, έτσι και εδώ το καθένα από αυτά χρειάζεται να είναι υψηλής ποιότητας για ένα καλό αποτέλεσμα. Το Campari θεωρείται το πιο γνωστό λικέρ στην κατηγορία των κόκκινων πικρών, με μοναδική γεύση και ζωντανό χρώμα. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο αντίστοιχο πικρό απεριτίφ, φροντίστε να μην είναι χαμηλότερης ποιότητας από το Campari. Για τα υπόλοιπα υλικά, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας γλυκό βερμούτ και ένα ανθρακούχο νερό ή σόδα με αρκετή ένταση ώστε να μειώσει την πικρή γεύση του Campari κάνοντας το ποτό δροσιστικό και αναζωογονητικό, μια ιδανική επιλογή για τις ζεστές καλοκαιρινές -και όχι μόνο- βραδιές.
Δείτε τη συνέχεια και τη συνταγή στο cantina.protothema.gr.
04.08.2024, 13:00