Editor’s choice: Κοτόπουλο με καπνιστό μπέικον για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Το αγαπημένο μας πουλεριό γεμίζεται με μπέικον NIKAS πρωταγωνιστεί στο πρώτο τραπέζι της νέας χρονιάς
Το αγαπημένο μας πουλεριό γεμίζεται με μπέικον NIKAS πρωταγωνιστεί στο πρώτο τραπέζι της νέας χρονιάς
23.12.2024, 13:47
Το γεύμα της Πρωτοχρονιάς είναι το πιο επίσημο. Βάζουμε τα καλά μας, στρώνουμε τα ομορφότερα τραπέζια και προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τα πιο εκλεκτά και νόστιμα φαγητά. Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με πλούσια γεύματα, συνδυάζοντας τα αγαπημένα μας υλικά με φαντασία και δημιουργικότητα.
Η αλήθεια είναι ότι οι πιο δημοφιλείς συνδυασμοί στα γιορτινά εδέσματα, ιδιαίτερα στα κύρια πιάτα που πρωταγωνιστούν σε κάθε γεύμα, είναι αυτοί που θέλουν τα κρεατικά και τα πουλερικά να μαγειρεύονται και να ψήνονται μαζί με εκλεκτά αλλαντικά. Ειδικά το χοιρινό και η γαλοπούλα που έχουν την τιμητική τους γεμίζονται και τυλίγονται με μπέικον, συνοδεύονται με ρύζι, ξερά φρούτα, καρπούς και μυρωδικά, μαγειρεύονται με κρασί και ψήνονται με ρίζες και λαχανικά.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr.
23.12.2024, 13:47