Γιουβέτσι αρνί με καπνιστή πάπρικα και ξηρό ανθότυρο
Αυτό το αρνί γιουβέτσι σιγομαγειρεύεται με καπνιστή πάπρικα και απογειώνεται με τον ξηρό ανθότυρο στο σερβίρισμα. Μπορεί να χρειάζεται αρκετή ώρα προετοιμασίας, αλλά είναι εύκολο και πραγματικά αξίζει τον κόπο!
Αυτό το αρνί γιουβέτσι σιγομαγειρεύεται με καπνιστή πάπρικα και απογειώνεται με τον ξηρό ανθότυρο στο σερβίρισμα. Μπορεί να χρειάζεται αρκετή ώρα προετοιμασίας, αλλά είναι εύκολο και πραγματικά αξίζει τον κόπο!
20.10.2024, 08:00
Βήμα 1
Σε μια πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε λιγότερο από το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά για 7΄-8΄, μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη για να σοτάρουμε το καρότο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
20.10.2024, 08:00