Η πενηντάφυλλη βασιλόπιτα της Αγιάσου
Η παραδοσιακή βασιλόπιτα της Αγιάσου στη Λέσβο είναι μια από τις πιο εύγευστες, μυρωδάτες βασιλόπιτες, και συνάμα η πιο διαφορετική από όσες γνωρίζουμε. Είναι αλμυρόγλυκια, γίνεται με 50 φύλλα, μυζήθρα και ξηρούς καρπούς και παρασκευάζεται μόνο σε έναν φούρνο στο γραφικό αυτό χωριό της Λέσβου. Η εκπομπή Περίμετρος βρέθηκε στον φούρνο Σουσαμλή και μίλησε με […]
The post Η πενηντάφυλλη βασιλόπιτα της Αγιάσου appeared first on Znews.
Η παραδοσιακή βασιλόπιτα της Αγιάσου στη Λέσβο είναι μια από τις πιο εύγευστες, μυρωδάτες βασιλόπιτες, και συνάμα η πιο διαφορετική από όσες γνωρίζουμε. Είναι αλμυρόγλυκια, γίνεται με 50 φύλλα, μυζήθρα και ξηρούς καρπούς και παρασκευάζεται μόνο σε έναν φούρνο στο γραφικό αυτό χωριό της Λέσβου. Η εκπομπή Περίμετρος βρέθηκε στον φούρνο Σουσαμλή και μίλησε με
The post Η πενηντάφυλλη βασιλόπιτα της Αγιάσου appeared first on Znews.