Καρμπονάρα, η αυθεντική: Τips για σίγουρη επιτυχία
Τα μυστικά για την πιο αυθεντική, νόστιμη και πετυχημένη εκδοχή της. Εσείς, πόσο σίγουροι είστε ότι ξέρετε να τη φτιάχνετε;
Τα μυστικά για την πιο αυθεντική, νόστιμη και πετυχημένη εκδοχή της. Εσείς, πόσο σίγουροι είστε ότι ξέρετε να τη φτιάχνετε;
05.09.2024, 15:30
Η πρώτη γραπτή συνταγή εντοπίζεται στις ΗΠΑ, στο βιβλίο -Vittles and Vice- της δημοσιογράφου Patricia Brontè, που πρόκειται για έναν οδηγό στα εστιατόρια του Σικάγο, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το εστιατόριο Armando για το πιάτο «pasta alla carbonara». Η πρώτη συνταγή της στην Ιταλία, από την άλλη πλευρά, χρονολογείται το 1954 και βρίσκεται στο ιστορικό γαστρονομικό περιοδικό «La Cucina Italiana».
Διαβάστε τη συνέχεια στοcantina.protothema.gr
05.09.2024, 15:30