Ο δρόμος προς την ανάρρωση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του το 2016Ένα λεκτικό περιστατικό ανάμεσα στον τραγουδιστή και έναν άγνωστο άνδρα, το οποίο σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Παλαιού Φαλήρου τον Σεπτέμβριο του 2016, κατέληξε σε σοβαρά τραύματα και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου για μεγάλο διάστημα βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Κώστας Καρουσάκης υποβλήθηκε σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση στο ισχίο και το χέρι του είχε τοποθετηθεί σε γύψο. Παρά την ιατρική φροντίδα, αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να σταθεί στα πόδια του και δεν μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό του, ενώ παρέμενε απομονωμένος στο σπίτι του.

Η σύζυγός του, Γιούλη Καρουσάκη, σε δηλώσεις της στην “Espresso”, είχε εκφράσει την απόγνωσή της, αναφέροντας ότι ο Κώστας δεν μπορούσε ούτε καν να περπατήσει ή να αυτοεξυπηρετηθεί. Ζήτησε, επίσης, από μάρτυρες να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη, ο οποίος διέφυγε από το σημείο της επίθεσης.

Παρά τις δυσκολίες, ο τραγουδιστής κατόρθωσε να ανακάμψει, αλλά τα τελευταία χρόνια παρουσιάστηκαν νέα προβλήματα υγείας. Ειδήσεις σήμερα:
Πέθανε στα 29 της η μπαλαρίνα Michaela DePrince – Είχε χορέψει για την Μπιγιονσέ

«Βουτιά» της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς – Πού θα βρέξει σήμερα

H ΟΥΕΦΑ απειλεί με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της την Αγγλία αν ο Στάρμερ παρέμβει στο ποδόσφαιρο