Κρέπες με σάλτσα μπολονέζ, φέτα και πιπεριές
Γεμίζουμε τις κλασικές και νόστιμες κρέπες με την αγαπημένη από τα παιδικά μας χρόνια μπολονέζ.
Γεμίζουμε τις κλασικές και νόστιμες κρέπες με την αγαπημένη από τα παιδικά μας χρόνια μπολονέζ.
24.12.2024, 16:00
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Βήμα 2
Για την μπολονέζ: Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο να κάψει καλά. Ρίχνετε τους δύο κιμάδες και σοτάρετε για αρκετή ώρα ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν. Αδειάζετε τον κιμά σε μπολ. Βάζετε πάλι το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλερι και σοτάρετε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
24.12.2024, 16:00