Νίκη με ανατροπή για τη Θέλτα

Το 2/2 έκανε ηΘέλτατου Τάσου Δουβίκα, που αγωνίστηκε βασικός για 66 λεπτά, απέναντι στηΒαλένθια, την οποία νίκησε με ανατροπή 3-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga. Οι Νυχτερίδες πήραν το προβάδισμα στο 14ο λεπτό όταν μετά από φάση διαρκείας ο Λόπεθ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο νικώντας με κοντινή κεφαλιά τον Βιγιάρ. Ωστόσο, η απάντηση των Κελτών ήταν άμεση.

Στο 23′ ο Μινγκέθα ισοφάρισε με σουτ στην κίνηση μετά την ασίστ του Άσπας, με τους ρόλους των δύο παικτών να εναλλάσσονται πέντε λεπτά αργότερα. Ο Μινγκέθα πέρασε κάθετη μπαλιά στον Άσπας, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά για το 2-1 και την ανατροπή.

Μάλιστα, ο Άσπας είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της Θέλτα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως ο Μαμαρντασβίλι του είπε «όχι» από την άσπρη βούλα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη χάρη στην… οβίδα του Μπελτράν που άφησε άγαλμα τον Μαμαρντασβίλι, με το 3-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Με χρυσό γκολ του Πέρεθ στις καθυστερήσεις το Κίτρινο Υποβρύχιο νίκησε με 2-1 στην Ανδαλουσία – Βασικός ο Δουβίκας στο 3-1 των Κελτών επί της Βαλένθια

Η πρώτη φετινή νίκη για τηΒιγιαρεάλείναι γεγονός! Σε ματς -θρίλερ στην Ανδαλουσία το Κίτρινο Υποβρύχιο κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Πέρεθ στις καθυστερήσεις, επικρατώντας επί τηςΣεβίλληςμε 2-1. Η καλή μέρα μάλιστα φάνηκε από το… πρωί για τη Βιγιαρεάλ, καθώς μόλις στο 2΄ο Νταντζούμα άνοιξε το σκορ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ωστόσο ο Λουκεμπάκιο απάντησε και επανέφερε την ισορροπία. Στο 69΄το VAR δεν επέτρεψε στον εκτεθειμένο Κομεσάνα να δώσει ξανά το προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ, η οποία ωστόσο τελικά τα κατάφερε στο 90΄+5΄χάρη σε χρυσό γκολ του Αγιόθε Πέρεθ.

<img alt="SEVILLA FC 1 – 2 VILLARREAL CF

Similar Posts