Είναι, ίσως, η μόνη αθλήτρια που πόζαρε τσουγκρίζοντας ποτήρια σαμπάνιας σε ακριβό εστιατόριο στο κέντρο του Παρισιού, όπου είχε χρόνο να επισκεφθεί την μπουτίκ του Yves Saint Laurent -φυσικά με το αζημίωτο!- και να πεταχτεί μέχρι την Disneyland για να χαζέψει τον Μίκυ και τη Μίνυ, χωρίς να πολυαγχώνεται για τις επιδόσεις της. Ακόμα και αν δεν ήταν αυτοί οι λόγοι για τους οποίους αποβλήθηκε η Λουάνα Αλόνσο από τη Λορίνα Σέρερ, δηλαδή την επικεφαλής της αποστολής της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης, από το Ολυμπιακό Χωριό, αλλά οι σέξι φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media με μαγιό, το σίγουρο είναι ότι δεν πολυστεναχωρήθηκε.


Λουάνα Αλόνσο: Οι Aγώνες είναι σέξι

Βγήκε έκτη στην προκριματική σειρά της στα 100 μέτρα πεταλούδα, αγώνισμα όπου διακρίνεται, και έκλεισε ακόμα περισσότερες συμφωνίες με Γάλλους σπόνσορες για μια σειρά από διαφημίσεις και προτάσεις για μόντελινγκ. Αλλωστε, η κόντρα δεν της στοίχισε πολύ, αφού δήλωσε ότι αποχαιρετά, ούτως ή άλλως, τις πισίνες, ενώ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρνήθηκε ότι αποβλήθηκε από το Χωριό και ότι ήταν όλα είναι απλώς ένα ψέμα. Η ομορφιά της, πάντως, είναι σίγουρα απόλυτα γνήσια και αληθινή.

4. Νόβακ ΤζόκοβιτςO βασιλιάς κέρδισε και στους Ολυμπιακούς

Οι αθλητές που ξεχώρισαν, δίχασαν και προκάλεσαν αίσθηση με την εμφάνιση και τις επιλογές τους εντός και εκτός γηπέδων


Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

ΟιΟλυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσιδεν είχαν μόνο μετάλλια, εντυπωσιακές επιδόσεις και ρεκόρ αλλά και αθλητές που βγήκαν από τα καθιερωμένα και μας θύμισαν ότι κάθε θέαμα πρέπει να έχει τον πρωταγωνιστή του: ιδανικό όπως ο δικός μας Μίλτος Τεντόγλου, αξεπέραστο σαν τον Κουβανό Μιxάιν Λόπεζ, θρυλικό σαν τον ΣέρβοΝόβακ Τζόκοβιτς, αντισυμβατικό όπως ο Τούρκος Γιουσούφ Ντικέτς, ασύγκριτο σαν τον Σουηδό Μόντο Ντουπλάντις. Απίστευτες εμφανίσεις έκαναν με τα ρεκόρ τους και την παρουσία τους και οι γυναίκες: από την ουρανομήκη εμφάνιση της Αμερικανίδας Σίμον Μπάιλς έως την αξεπέραστη της Αυστραλέζας Νίνα Κένεντι και την πολυσυζητημένη της Βρετανής Κίλι Χόντγκινσον.

1. Τόμας ΤσεκόνΤο σέξι είδωλο του TikTok

<img alt="THRILLER! 🔥

Similar Posts