Παρφέ βανίλια με καραμέλα και αμύγδαλα
Ανάλαφρο, δροσερό και εύκολο παρφέ βανίλια με καραμέλα και αμύγδαλα, για να κλείνουμε γλυκά και επιτυχημένα τα καλοκαιρινά μας τραπέζια. Με λίγα υλικά και απλές τεχνικές που αναδεικνύουν τον ζαχαροπλάστη που κρύβουμε μέσα μας.
Ανάλαφρο, δροσερό και εύκολο παρφέ βανίλια με καραμέλα και αμύγδαλα, για να κλείνουμε γλυκά και επιτυχημένα τα καλοκαιρινά μας τραπέζια. Με λίγα υλικά και απλές τεχνικές που αναδεικνύουν τον ζαχαροπλάστη που κρύβουμε μέσα μας.
24.07.2024, 14:00
Βήμα 2
Παράλληλα, χτυπάμε 500 ml κρέμα γάλακτος στο μίξερ με τα σποράκια βανίλιας σε σαντιγί. Ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα και η κρέμα μας είναι έτοιμη για φορμάρισμα είτε σε μπoλ, είτε σε τσέρκι. Τη βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες να παγώσει.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr
24.07.2024, 14:00