Τόνος σουβλάκι με φιστίκι Αιγίνης και σαλάτα ψητών παντζαριών
Φτιάχνουμε το πιο νόστιμο σουβλάκι από ψάρι, το πασπαλίζουμε με φιστίκι Αιγίνης (που του δίνει απίθανη γεύση και άρωμα) και το συνοδεύουμε με παντζάρια ψημένα στο αλουμινόχαρτο.
Φτιάχνουμε το πιο νόστιμο σουβλάκι από ψάρι, το πασπαλίζουμε με φιστίκι Αιγίνης (που του δίνει απίθανη γεύση και άρωμα) και το συνοδεύουμε με παντζάρια ψημένα στο αλουμινόχαρτο.
17.08.2024, 08:00
Βήμα 2
Πλένουμε τα παντζάρια απαλά αλλά δεν αφαιρούμε τη φλούδα τους. Τα βάζουμε σε λαδόκολλα και έπειτα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1 ώρα στους 170ºC.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
17.08.2024, 08:00